İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Jean Pantolonlarla 

 Şık Alternatifler 

Jean pantolonlar, hem kadın hem de erkekler için kurtarıcı parçalar arasında yer alır ve mutlaka dolabınızda bulunması gerekir. Asla modası geçmeyen jean pantolonlar, değişen moda ve sezon trendleri ile birlikte farklı model ve kesimlerde karşınıza çıkar. Özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilen jean kumaşlar, birçok farklı şekilde kombinlenebilir. Göz alıcı görünümleriyle hem gece hem de gündüz kombinlerinde tercih edebileceğiniz jean pantolon modellerini ve farklı kombin önerilerini sizler için bu içeriğimizde derledik.  

Toplantılarda Jean Pantolon Modelleri 

İş yerinizdeki önemli bir toplantıda, şirket yemeklerinde ve yöneticilerle yapılacak bir sunumda hem şık hem de rahat bir kombin yapmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda kadınların tercih edebileceği en öne çıkan kombin, jean pantolon ve blazer cekettir. Jean kumaşlarla en şık duran renk ise beyazdır. Klasik kesim bir jean ve beyaz gömlek ile şık bir kombin oluşturabilir, stiletto topuklu ayakkabılar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 İnce topuklu ayakkabılar ile rahat edemiyorsanız dolgu topuk ayakkabılar ve bol paça pantolon modellerini de bu kombinlerde kullanmanız mümkündür. Gömlek giymeyi sevmiyorsanız alternatif olarak beyaz tişört de kullanabilirsiniz. Replay’in birbirinden iddialı mom fit jean pantolon modellerini V yaka salaş bir beyaz gömlek ile kombinleyerek en dikkat çeken isim siz olabilirsiniz. Bu spor kombini daha klasik bir görünüme kavuşturmak için siyah renkli bir blazer ceket kullanmak doğru bir tercih olacaktır. Kombininizi zenginleştirmek için gold renkli kolye, bileklik ve küpe gibi takılardan yardım alabilir bu sayede dikkat çekici görünümünüzü daha da keskinleştirebilirsiniz. Standart bir iş gününde ise Replay yüksek bel skinny jean seçeneklerini uzun çizme ve kazak kombinlemeniz hem aradığınız şıklığı hem de ihtiyacınız olan konforu size sunar.  

Gündüz Şıklığında Jean Pantolon Kombinleri 

    Kadınlar gündüz şıklığında jean pantolon modellerini sıklıkla tercih eder. Doğru kombinle oldukça şık duran bu giyim ürünleri, oldukça konforlu bir seçimdir. 7 For All Mankind jean modelleri ile spor, klasik veya şık kombinler yapabilirsiniz. Bacak boyunuz görece kısa ise markanın düz kesim pantolon modellerini tercih etmeniz gerekir. Siyah ve antrasit renkli pantolon modelleri, bacak boyunuzu uzun gösterirken aynı zamanda daha ince görünmenizi sağlar.

    7 For All Mankind pantolon modelleri ile Polo Ralph Lauren markalı ince triko kazakları ve casual gömlek modellerini tercih etmeniz, ilk görüşte stilinizin gücünü karşı tarafa yansıtır. Bu sayede hem spor hem de şık bir görünüm elde ederken, çevrenize de güçlü moda duruşunuzu ifade edersiniz.

    Erkekler için Replay, güçlü jean ürünleri ile öne çıkan markalardan biridir. Bu jean parçaları Manifattura üst giyim ürünleri ile tamamlamanız, güçlü bir kombini size sunar. Daha klasik kesimleri olan 7 For All Mankind ürünlerini ise sweatshirt ve ince trikolar ile takımlayabilirsiniz. Jean kullanımında bacak boyunuzu daha uzun göstermek isterseniz kalın tabanlı spor ayakkabıları tercih etmeniz gerekir.   

    Replay Jeans Koleksiyonu

    90’lara Dönüş Mom Fit Jean Pantolon Modelleri 

    Kenzo’nun kadın koleksiyonunda yer alan dinamik ve genç tasarımlar ile mom fit jean modelleri mükemmel bir uyum yakalar. Hafta sonu gezilerinde spor ve şık bir görünüm elde etmek için markanın birbirinden şık ve konforlu ürünlerini tercih edebilirsiniz. Eğer kombinlerinizde; eskitmeli, yırtık ve nakışlı jean modellerine yer vermek isterseniz, Dondup size bu konuda zengin alternatifler sunar.

     Vintage bir görünüm elde etmek için etnik desene sahip nakışlı Dondup jean pantolon modellerini salaş triko kazaklarla kombinlemeniz doğru bir tercih olacaktır. Göz alıcı görünümünüzü ise kovboy çizmeleri ile tamamlayabilirsiniz. 

    Jean Pantolonlarla Kombinlenen Markalar

    7 For All Mankind

    Polo Ralph Lauren

    Manifattura

    Moda Habercisini Takipte Kalın

    En Güncel, stil ve lifestyle önerileri için kayıt olun