Skip to content

Cart

Your cart is empty

Oksijen Tatiline Yolculuk

Dağ Evi Tatilleri

Kış ayları yaklaşırken şehrin karmaşıklığından uzaklaşıp izole dağ evi tatilleri yapmak, çoğu kişi için oldukça dinlendiricidir. Doğa ile iç içe bir konaklamanın yanında bol oksijenli bir tatil, motive olmak ve kendinizi yenilemek için harika bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Dağ evi tatilleri sırasında country lifestyle havasını bütün bir halde yaşamak için konaklama alanından kıyafetlerinize kadar özel tercihler yapabilirsiniz. 

Dağ Evi Tatilleri Öncesinde Planlamanız Gerekenler

Dinlendirici bir kış tatili yapmak için öncelikli olarak hangi lokasyonu ve konaklama alanını tercih edeceğinizi belirlemeniz gerekir. Rezervasyon işlemleri sonrasında tatiliniz için bavul hazırlayabilirsiniz. Country lifestyle havasında birkaç günlük ya da  haftalık tatil yapmak, sizi doğa ile bütünleştirir ve daha dingin olmanızı sağlar. Çoğu zaman sonbahar ve kış aylarının başlangıcında planlanan dağ evi tatilleri için iyi bir bavul hazırlamak önemlidir. Bogner’ın kış tatilleri için özel hazırladığı koleksiyonda yer alan kazaklar, pantolonlar ve dış giyim ürünleri bu tatil sırasında tercih edebileceğiniz pek çok alternatifi size sunar. Bu sayede hem sıcacık hissedebilir hem de tatiliniz süresince şıklığınızı koruyarak en dikkat çekici kişi siz olabilirsiniz.

Bavulunuza eklemeyi unutmayın...

    Polo Ralph Lauren’ın birbirinden güzel triko kazakları ve pantolonları ile country lifestyle havasını kıyafetlerinizde yaşamanız ve gözleri üzerinize çekmeniz mümkündür. Country modasında en sık tercih edilen  etnik desenli triko üstler, yarım ve balıkçı boğazlı kazak modelleridir. Fitilli kumaşa sahip olan triko kazak modellerine tatil bavulunuzda yer verebilirsiniz. Açık havada ateş başı sohbetler sırasında markanın triko kazakları ve puffer pançoları ile country giyim tarzını yansıtabilir, ormanın bol oksijenli havasını yaşamak için doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Pançolarda krem, haki ve kırmızı renk tonlarının yer aldığı ekose desenleri tercih ederek, dağ evi tatilinizde modayı yakalayın!

    Kendinizi Doğanın Renklerine Bırakın

    Bu yılın kış tatilini yurt dışında geçirmeyi planlıyorsanız, İsviçre'de yer alan dağ evi seçenekleri, size dinlenmenin, rahatlamanın ve konforun kapılarını aralar. Ancak tatilinizi yurt içinde geçirmek isterseniz, Bolu’da yer alan dağ evi konseptine uygun konaklama seçenekleri harika alternatifler barındırır. Bu alanlarda yer alan harika göl manzaraları ve çam ağacı kokuları ile mükemmel bir dağ evi tatili yapabilirsiniz. Doğallıktan yana olanların tercihi olan dağ evi tatilleri sırasında; doğa yürüyüşleri yapabilir, şömine yanında sevdikleriniz ile romantik anlar yaşayabilir ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Şömine başında kışın vazgeçilmezi ugly sweater olarak adlandırılan kalın örgü kış temalı kazakları tercih edebilirsiniz. Şehrin kalabalıklığından ve beton görünümünden kaçmak için country lifestyle havasını sonuna kadar yaşayabileceğiniz lokasyonları tercih etmeniz doğru bir karar olacaktır.

    Glamping Tatilinizde Ne Giymeli

    Karadeniz’e Doğru Bir Yolculuk

      Dağ evi tatilleri için yurt içi alternatiflerinden olan Karadeniz, en sık tercih edilen lokasyonların başında gelir. Rize’nin köpük köpük olan gökyüzü ve eşsiz ağaç manzaralarını yaşamak için dağ evi konaklama alanlarını tercih edebilirsiniz. Dağ evi tatilleri sırasında ahşap ve bungalov evler tercih etmeniz, country lifestyle havasını size sunan en önemli alternatif olacaktır. Konaklama seçeneklerinin bazıları dere manzarasına sahipken bazıları orman manzarasını sizlere sunar. Bu eşsiz manzaralar karşısında, verandası bulunan konaklama alanlarını tercih ederseniz mutlaka meditasyona da zaman ayırmalısınız. Napapijri tayt veya Chiara Ferragni markasının eşofmanları ile sweatshirt modelleri meditasyonlarınız sırasında en şık ve konforlu eşlikçileriniz olacaktır. Erkekler ise tatil sırasında tercih edebileceği kış stiline en uygun parçaları Kenzo’nun kış kreasyonunda bulabilir. Markanın ürettiği birbirinden göz alıcı montlar ve trikolar ile erkekler de şıklığından ödün vermeden sıcacık bir tatil geçirebilir. Uzun yürüyüşler içinse sizi yarı yolda bırakmayacak kadar güçlü ama aynı zamanda trend belirleyici olmanızı sağlayacak botlar çok önem taşıyor.

      Doğa Yürüyüşlerinizde Stilinizden Ödün Vermeyin

      Sizin için seçtiğimiz bot modellerine göz atın

      Kış Aylarında da Tercih Muğla

      Genellikle yaz aylarında tercih edilen Muğla, dağ evi tatilleri için de gidilebilecek bir lokasyondur. Bodrum, Datça, Dalyan ve Fethiye lokasyonlarında bulabileceğiniz dağ evleri ile Muğla’nın eşsiz doğasını kış aylarında da deneyimleyebilirsiniz. Dağın eteklerinde görünen deniz manzarası, tüm yorgunluğunuzu alırken aynı zamanda evinize dingin bir şekilde dönmenizi de sağlar. Görece daha ılıman bir iklime sahip olan Muğla’da, tercihinizi Chiara Ferragni tarafından tasarlanan  göz alıcı ince triko kazaklar ve stilinizi en iyi şekilde yansıtacak olan ceket modellerinden yana kullanmanız size konforu ve iddialı tarzı bir arada sunar. Ayrıca Polo Ralph Lauren’in ikonik figürü ceketi, kayak yapan polo bear ve polo player ikilisi ile dağ evi tatilleri dendiğinde akla gelen şıklık siz olabilirsiniz!

      Dağ Evi Tatillerinizde Sizi Tamamlayacak Koleksiyonlar

      Bogner

      Napapijri

      Polo Ralph Lauren

      Moda Habercisini Takipte Kalın

      En Güncel, stil ve lifestyle önerileri için kayıt olun